AFERA U PULSKOM KLUBU Pulska policija obavila obavijesne razgovore sa sportskim direktorom Istre 1961 Sašom Bjelanovićem i šefom nogometne škole Androm Fistonićem

Četvrtak, 07. ožujka 2024. 10:23 Napisao/la  SC

U hrvatskom nogometu događalo se svašta, nešto slično ovome nikada se nije dogodilo

Saša Bjelanović
Saša Bjelanović Foto: NKIstra1961/Facebook

Pulska policija obavila je kratke obavijesne razgovore sa sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem i koordinatorom omladinskog pogona Androm Fistonićem na temelju zahtjeva Općinskog državnog odvjetništva u vezi izvida koje tužiteljstvo provodi u vezi njih dvojice, piše Glas Istre.

Budući da su izvidi tajni javnosti nije poznato o čemu se konkretno radi, ali neslužbeno doznajemo da je riječ o stvarima koje se tiču njihovog angažmana u klubu.

Točnije, o prijavi dvojice nezadovoljnih trenera omladinskog kluba, koji su prijavili Bjelanovića i Fistonića zbog, kako smatraju, neprimjerenog odnosa prema njima.

Istra 1961 kao klub je upoznata sa svime navedenim, ali iz kluba nisu željeli komentirati ove vijesti iako se radi o djelatnicima kluba, a i prijava se odnosi na njihov odnos prema drugim, njima podređenim, djelatnicima kluba, navodi Glas Istre.

U hrvatskom nogometu događalo se svašta, ali nikada se nije dogodilo da se policija bavi međuljudskim odnosima u bilo kojemu prvoligaškom klubu na temelju prijava članova stručnog stožera.

Svakojake priče kolaju proteklih dana o čudnim događajima u pulskom klubu, kuloarski se čak spominje špijunaža!

Navodno su neki djelatnici pulskog kluba osumnjičeni za odavanje strukovnih tajni klubovima protiv kojih je Istra 1961 nedavno igrala.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.