Predsjednik Hajduka Marin Brbić posjetio Šubićevac, dogovor oko načina isplate duga do subote

Srijeda, 01. kolovoza 2012. 08:39 Napisao/la  I. J.

Poslije sastanka sa predsjednikom Šibenčana Paukom i direktorom Karađoleom samo je objašnjeno kako je postignut dogovor i da bi se do subote klubovi konačno trebali dogovoriti oko načina isplate 4,7 milijuna kuna

Predsjednik Hajduka Marin Brbić u pratnji odvjetničkog dvojca Damir Primorac i Mato Krmek posjetio je u utorak poslijepodne Šibenik, točnije HNK Šibenik. Na Šubićevcu su ga dočekali predsjednik kluba Goran Pauk te direktor Marko Karađole. Poslije sastanka samo je objašnjeno kako je postignut dogovor i da bi se do subote klubovi i njihovi predstavnici konačno trebali dogovoriti oko načina isplate 4,7 milijuna kuna koliko Hajduk duguje Šibeniku za transfer Ante Rukavine.

Hajduk je od ponedjeljak 30. srpnja ponovno suspendiran shodno odluci Disciplinske komisije HNS-a koja je Splićanima prije gradskog derbija sa Splitom skinula suspenzija i dala im mogućnost da se dogovore Šibenikom u svezi dugovanja.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.