Trener Hajduka Krstičević sumnja kako ga pojedini igrači bojkotiraju nezadovoljni statusom

Četvrtak, 26. travnja 2012. 15:48 Napisao/la  Ivan Jelić

Ozljede pojedinih igrača ne bih komentirao. Isto tako, ne bih htio nikoga od momaka "popljuvati" prije nego što budem siguran u neke stvari, objašnjava trener Splićana

Hajduk u petak gostuje kod Intera u Zaprešiću. Na konferenciji za novinare uoči polaska na put trener Krstičević donio je svoj rokovnik da ne bi zaboravio novinarima izdiktirati na koje ozlijeđene igrače ne može računati. Krenuo je redom, izvan stroja su: Maloča, Anas Sharbini, Lima, James, Andrić, K. Ljubičić, Lendrić, Tomaš, Radošević i Pešić. Čak desetorica igrača. Neki su uistinu ozlijeđeni, dok pojedinci sa popisa, čini se, svoje nezadovoljstvo statusom iskazuju "glumeći" da su ozlijeđeni, bojkotirajući na taj način trenera Krstičevića.

- Ozljede pojedinih igrača ne bih komentirao. Isto tako, ne bih htio nikoga od momaka "popljuvati" prije nego što sam siguran u neke stvari. Dok sam ja trener Hajduka od igrača ću tražiti borbenost, hrabrost, odvažnost... U svojoj igračkoj karijeri često sam bio ozlijeđen ali sam uvijek kada je to trebalo za momčad "stisnuo zube" i igrao. Toga danas, nažalost, nema. Igrač dobije udarac, malo se ozlijedi i odmah ide na terapiju. Više takvo ponašanje neću trpjeti bez obzira o kojem se igraču radilo. Igrač Hajduka treba iskazati borbenost i ljubav prema klubu do fanatizma, istrpjeti bol do fanatizma. Imam jasnu viziju kako bi Hajduk trebao igrati u sljedećoj sezoni, naravno ako ostanem na klupi, objasnio je Krstičević.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.