Osijek - Split (19) Ivan Matić: Utakmicu protiv Černomoreca pokušat ćemo ponoviti protiv Osijeka

Nedjelja, 03. kolovoza 2014. 12:59 Napisao/la  I. J.

- Dvoboji s Osijekom u Gradskom vrtu uvijek su bili uzbudljivi i neizvjesni. Želimo nastaviti uspješan niz igara i rezultata, kazao je Ivan Matić

Da bi što prije stigli do Osijeka gdje u nedjelju igraju prvenstveni dvoboj u Gradskom vrtu, igrači Splita u subotu poslijepodne čarter letom su otputovali u srce Slavonije. Trener Ivan Matić ne može računati na ozlijeđene Zagorca, Bilića, Ibriksa i Vidovića, dok je zbog želučanih problema kod kuće ostao Belle.

- Dvoboji s Osijekom u Gradskom vrtu uvijek su bili uzbudljivi i neizvjesni. Želimo nastaviti uspješan niz igara i rezultata, kazao je Matić.

U četvrtak u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige Split je pred svojim navijačima pobijedio ukrajinski Černomorec 2:0. Bila je to jedna od najboljih, ako ne i najbolja utakmica "crvenih", u posljednjih nekoliko sezona :

- Nikakvog opuštanja u srazu s Osijekom neće biti, odigrali smo sjajnu utakmicu protiv Černomoreca i pokušat ćemo je ponoviti u dvoboju s Osječanima, kaže Matić koji respektira Osijek.

- Imaju niz mladih kvalitetnih igrača, sigurno je da učiniti sve ne bi li nas pobijedili. Na nama je da budemo pravi od prve minute bez obzira što gotovo već mjesec dana igramo non-stop svaka tri, četri dana. Europske utakmice ipak dosta iscrpe igrače, zaključio je Matić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.