MAXtv Prva liga: S. Belupo pobijedio Zagreb nakon što je prokockao dva gola prednosti

Subota, 26. srpnja 2014. 20:21 Napisao/la  SC

Utakmica 2. kola: Slaven Belupo - Zagreb 3:2 (Delić 5'-11m, Geng 19', Glavina 80'/Boban 28', Konopek 70' )

Nogometaši Slaven Belupa pobijedili su Zagreb i tako upisali prvu prvenstvenu pobjedu u drugom kolu. U zanimljivoj utakmici, gledatelji u Koprivnici mogli su vidjeti pet golova, a domaćin je stigao do pobjede iako je prokockao dva gola prednosti. Igrala se 80. minuta. Ozobić je izveo korner, a Glavina je glavom plasirao loptu u mrežu - 3:2. Pogodak je stigao u trenutkukada je Zagreb kontrolirao igru. Nakon vodstva domaćina, Zagreb je opet krenuo u napad po remi, ali nije uspio.

Domaćin je poveo već u 5. minuti. Ozobić je prošao između dvojice braniča Zagreba i nakon kontakta sudac Matoc pokazao je bijelu točku. Delić je bio precizan - 1:0. Slaven je udvostručio prednost u 19. minuti. Glavina je primio loptu u kaznenom prostoru, odigrao povratni pas za Genga koji je s 18 metara snažnim udarcem zakucao loptu u mrežu - 2:0.

Zagreb ipak nije posustao. Štiglec je probio lijevu stranu u 19. minuti, odigrao za Bobana koji je uspio pucati okružen domaćim nogometašima i lopta je završila u mreži - 1:2. Gosti su u nastavku bili konkretniji, a takva igra okrunjena je u 70. minuti. Medić je donio loptu pred kazneni prostor, odigrao za Konopeka koji se riješio pratnje i pogodio za 2:2.

SLAVEN BELUPO - ZAGREB 3:2

Utakmica 2. kola: Slaven Belupo - Zagreb 3:2 (Delić 5'-11m, Geng 19', Glavina 80'/Boban 28', Konopek 70' ).

SLAVEN BELUPO: Picak, Melnjak, Grgić, Edson, Glavina, Brlek, Delić (od 61' Filipović), Purić, Geng (od 73' Vugrinec), Barišić (od 54' Crepulja), Ozobić.

ZAGREB: Livaković, Kovačić, Medić, Krovinović, Šulc (od 46' Konopek), Kolinger, Stepčić, Štiglec (od 63' Bevab), Musa, Matić, Boban.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.