DERBI U MAKSIMIRU Matjaž Kek ima posebnu želju prije današnje utakmice Dinama i Rijeke, bivši trener Rijeke priznaje da je loš prognozer

Nedjelja, 19. ožujka 2023. 11:57 Napisao/la  SC

Stalno se naglašavalo da Dinamo ima širinu, pa onda sad pitam: Gdje je ta širina, gdje su ti igrači?, kaže Kek

Matjaž Kek
Matjaž Kek

Matjaž Kek zanimljivo je najavio utakmicu Dinama i Rijeke u Maksimiru (17.30)

- Normalno da je interes za taj derbi sad veći nego što bi bio da je situacija drukčija, da Dinamo nije u krizi, a da Rijeka nije tako goropadna. Konačno, uvijek su utakmice Dinama i Rijeke bile zanimljive. Znala je Rijeka dobivati i u Maksimiru, a znala je, i u moje vrijeme, već u Gorskom kotaru primiti tri komada. Očekujem zaista zanimljivu utakmicu, ali neću davati prognozu jer sam tu loš. Kad bih nešto prognozirao, sigurno bi bilo kontra. No, siguran sam da utakmica neće biti jednosmjerna. Nešto će se pitati i Rijeku. Znate što zapravo želim osim da bude dobra utakmica? Da taj sudar bude jedan od posljednjih na ovakvom Maksimiru. Svi u Hrvatskoj su zaslužili bolji stadion, kazao je Kek za Sportske novosti.

Bivši trener Rijeke ovako je prokomentirao tonuse momčadi:

- Stalno se naglašavalo da Dinamo ima širinu, pa onda sad pitam “gdje je ta širina, gdje su ti igrači?”. Ali ponavljam, ovo što se sad događa Dinamu, ovi loši rezultati mogu se dogoditi svakoj momčadi. Vidite gdje je bila Rijeka prije par mjeseci, a gdje je sada. Dolazi na mjesto na koje pripada, govori Kek.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.