Sergije Krešić predstavljen na Poljudu: Hajduk mora biti kao Athletic Bilbao!

Utorak, 07. kolovoza 2012. 14:43 Napisao/la  I. Jelić

Želim naglasiti da me ne zanima da jednog dana ponovno budem trener Hajduka, objasnio je novi sportski direktor Hajduka

Na Poljudu je predstavljen novi sportski direktor Hajduka Sergije Krešić koji je u sezoni 2007./08. kratko na početku sezone bio trener "bijelih". Njegovo imenovanje za sportskog direktora predstavlja dosta veliko iznenađenje.

- Kao što smo obećali na Skupštini dioničara kluba da ćemo u vrlo kratkom vremenu izabrati novog sportskog direktora, to smo učinili. Sergije Krešić je novi sportski direktor Hajduka, objasnio je u uvodu predsjednik uprave Marin Brbić.

Krešić je više od dvadesetak godina radio kao trener u Španjolskoj. Na novom radnom mjestu odmah je ponudio zanimljivu tezu.

- Hajduk ne može biti niti Real Madrid, niti Barcelona, može biti kao Athletic Bilbao koji već sto godina igra u prvoj španjolskoj ligi i koji proizvodi mlade igrače kao na traci i prodaje ih u velike europske klubove. Hajduk je predodređen za proizvodi igrače i prodaje ih u inozemstvo. U programu rada kluba, koji mi je predočio predsjednik Brbić prepoznao sam se i uvjeren sam da svojim iskustvom mogu pomoći klubu. Isto tako, želim naglasiti da me ne zanima da jednog dana ponovno budem trener Hajduka, objasnio je novi sportski direktor Hajduka.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.