REPOVI UTAKMICE OSIJEK - RIJEKA

Peraić "nagradio" Strahonju suđenjem u Drugoj HNL

Utorak, 21. kolovoza 2012. 11:05 Napisao/la  SC

Povjerenik za suce Prve HNL uputit će komisiji za suce  prijedlog da Marijo Strahonja, te njegovi pomoćnici (Ljubičić, Havajić i Barišić) jedno vrijeme sude u nižem rangu

 

Ivan Peraić, povjerenik za suđenje Prve HNL, zbog učestalih pogrešaka u proteklim kolima najavio je da će na hlađenje u Drugu ligu poslati četiri suca. Radi se o glavnom sucu Mariju Strahonji, te tri pomoćnika Domagoju Ljubičiću, Josipu Havajiću, Hrvoje Barišiću.

- Ovo je prijedlog koji ide prema komisiji za suce koja će donijeti konačnu odluku. Prijedlog je da ovi suci određeno vrijeme sude u Drugoj ligi, rekao je Ivan Peraić.

Najveći pad bit će zasigurno za Marija Strahonju koji večeras sudi četvrto pretkolo Lige prvaka, a po povratku u Hrvatsku će vjerojatno trčati travnjacima Druge lige. Kada je Strahonja u pitanju posljedica je to katastrofalne pogreške u utakmici Osijek - Rijeka, kada je Riječane oštetio za evidentni jedanesterac.

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.