Igor Tudor svojim izjavama bacio u drugi plan nedjeljni ogled protiv Slaven Belupa

Nedjelja, 03. kolovoza 2014. 12:35 Napisao/la  I. J.

Nedjelja (21): Hajduk - Slaven Belupo. Posebice se to odnosi na izjavu da su Andrijašević, Bukva, Iludrize, koji su klub napustili upravo na njegov zahtjev, bolji od mnogih igrača koji nose bijeli dres

Navijači Hajduka, ne samo u gradu podno Marjana, već diljem Hrvatske pa i izvan granica, komentiraju presicu trenera Igora Tudora koju je održao u petak. Mnogi su razočarani s onim što je izrekao tom prilikom.  Tudor nije štedio nikoga, ali s nekoliko rečenica zabio je sebi auto-gol. Posebice se to odnosi na izjavu da su Andrijašević, Bukva, Iludrize, koji su klub napustili upravo na njegov zahtjev, bolji od mnogih igrača koji nose bijeli dres. Javna je tajna da odnos s predsjednikom kluba Marinom Brbićem i sportskim direktorom Goranom Vučevićem nije dobar i da je komunikacija  na razini „gluhog" telefona. Isto tako atmosfera u svlačionici je jako loša. Mnogi igrači nezadovoljni su odnosom trenera. Tako je presica Tudora bacila u drugi plan sraz sa Slaven Belupom koji je na rasaporedu u nedjelju od 21 sat.

- Prošlog proljeća odigrali smo jako dobru utakmicu protiv Slaven Belupa. Stoga očekujem da pokušamo isto tako biti dobri i u nedjelju. Očekujem našu prvu prvenstvenu pobjedu, kratak je bio Igor Tudor.

Za očekivati je da će priliku da stane na gol napokon dobiti Lovre Kalinić umjesto Dantea Stipice koji je na posljednjih pet utakmica primio 11 golova.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.