IGOR PAMIĆ NE DVOJI

Da sam trener Hajduka, borio bih se za prvaka

Utorak, 29. srpnja 2014. 16:19 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk je puno  opasniji, no Split ima bolju momčad, kaže Pamić

Trener Istre 1961 Igor Pamić u desetak dana dvaput je uspio ostati neporažen u gradu podno Marjana. Istra 1961 na premijeri nove prvoligaške sezone odigrala je neodlučno (1:1) s Hajdukom na Poljudu, da bi u ponedjeljak u Parku mladeži istim rezultatom završio sraz sa RNK-om Split:

- Nisam zadovoljan kako su moji igrači odigrali kada su imali loptu u svojim nogama. Očekivao sam napredak u odnosu na dvoboj sa Hajdukom, jer smo imali sedam dana priprema za ovu utakmicu, a nisam dobio ništa. Trebamo biti realni, uzeli smo dva boda u ogledima sa Hajdukom i Splitom te zbog toga trebamo biti sretni. Iskoristili smo njihove pogreške. Preuzimam odgovornost na sebe, nisam očekivao da ćemo ovako slabo igrati. I dok je u obrani to dobro štimalo, u napada nismo mogli zadržati loptu. Samo nas rad, rad i rad  može spasiti. Bilo je očito da je Split bio umoran, spor i bez ideje, a mi smo bili slabi, kazao je Pamič.

Tko je ostavio bolji dojam na vas, Hajduk ili Split?

- Hajduk je puno  opasniji, no Split ima bolju momčad. Očekivao sam više od njih, ali ne smijemo zaboraviti da je Split opterećen Europom. Želim puno sreće svim našim klubovima koji igraju u europskim natjecanjima, rekao je Pamić.

Najvažnije je Pamić kazao nakon završetka službenog dijela presice. Na naš upit da li bi volio jednog dana voditi Hajduk, kao iz topa je ispalio:

- Da sam trener Hajduka, za godinu, dvije borio bih se s Dinamom za prvo mjesto!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.