HAJDUK OSTAJE BEZ TRENERA

Mišo Krstičević postaje Štimčev pomoćnik

Ponedjeljak, 21. svibnja 2012. 17:50 Napisao/la  I. J.

Igor Štimac i Mišo Krstičević surađivali su na klupi Zagreba

Igor Štimac, koji bi nakon nadolazećeg EURO-a trebao zauzeti mjesto izbornika umjesto Slavena Bilića, koji odlazi u moskovski Lokomotiv, mogao bi za pomoćnika uzeti sadašnjeg trenera Mišu Krstičevića. Štimac je zasad otkrio da bi volio da u njegovom stručnom stožeru bude Alen Bokšić, koji nema trenersku diplomu. Bokšić je upisao Akademiju HNS-a kako bi stekao zvanje nogometnog trenera.

Spekulira se kako bi jedan od trenera u Štimčevom stožeru mogao biti aktualni trener Hajduka Mišo Krstičević. Naime, kada je Štimac prije nekoliko sezona vodio Zagreb i spasio ga od ispadanja iz prvoligaškog društva pomoćnik mu je bio upravo Krstičević. Ako pomoćnik ne bude Krstičević, spominje se da bi Štimac za jednog pomoćnika uzeo Antu Mišu, bivšeg trenera Hajduka, koji je u netom završenoj sezoni osvojio naslov drugoligaškog prvaka s Dugopoljem.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.