Fizički napadnut prvi suradnik sportskog direktora Osijeka

Četvrtak, 13. lipnja 2024. 11:11 Napisao/la  SC

Surađujemo s nadležnim tijelima i svakako očekujemo žurnu identifikaciju napadača, stoji u klupskom priopćenju

Jamie Freeman
Jamie Freeman

Glavni skaut Osijeka napadnut je u noći sa srijede na četvrtak, klub je službeno potvrdio napad kratkim priopćenjem:

- Dakako da smo svi u Klubu zgroženi zbog ovoga incidenta i fizičkog napada na našeg djelatnika. Ono što trenutno možemo reći je da surađujemo s nadležnim tijelima i svakako očekujemo žurnu identifikaciju napadača, stoji u priopćenju.

Jamie Freeman najbliži je suradnik sportskog direktora Josea Bote, 25-godišnjega Britanca fizički su napale dvije neidentificirane osobe, lakše je ozlijeđen.

Napad se dogodio nakon što je Osijek službeno predstavio novog trenera, Bota je u Osijek doveo talijanskog trenera Federica Coppitellija, koji nikada nije radio u seniorskom nogometu.

Fizički napad na Freemana ukazuje koliko je opasno biti član stručnog stožera Osijeka, prije dva tjedna sa sedam metaka propucan je automobil sportskog direktora.

Bota je u tom razdoblju izbivao iz Osijeka što znači da je incident imao obilježlje klasičnog mafijaškog upozorenja.

Sportski direktor izjavio je da ga ništa ne može prestrašiti, napad na mladoga Britanca ukazuje koliko je ugrožena sigurnost klupskih djelatnika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.