RIJEKA I INTER STRAHUJU

Dugopolje još uvijek nije odustalo od prve lige

Srijeda, 25. travnja 2012. 08:01 Napisao/la  I. Jelić

U ponedjeljak ćemo donijeti odluku, kaže direktor Dugopolja Rogošić

 Ako je suditi po informaciji koja je još uvijek nije službena, Dugopolje bi naredne sezone trebalo prvi puta u svojoj povijesti zaigrati u Prvoj ligi.

Dugo su čelnici kluba "vagali" hoće li napokon zaigrati među prvoligašima. Prošle godine su rezultatima u Drugoj ligi izborili pravo da se natječu u višem rangu,  ali su to pravo nisu iskoristili. Ovoga puta  čini se da će  iskoristiti svoju poziciju na drugoligaškoj tablici, trebaju biti prvi ili drugi  kako bi postati novi prvoligaš.

Direktor kluba Stipe Rogošić diplomatski je izbjegao odgovor na pitanje da li će Dugopolje naredne sezone igrati u prvoligaškom društvu iako je jasno da će Dugopoljci natjecanje završiti na jednom od prva dva mjesta budući da se s Pomorcem bore za titulu prvaka:

 - U ponedjeljak, 30. travnja, sastat će se Izvršni odbor koji će  donijeti konačnu odluku u  kojoj će ligi Dugopolje igrati naredne sezone, kazao je Rogošić.

U slučaju da Izvršni odbor donese odluku da će Dugopolje ući u prvu ligu, Rijeka ili Inter iduće sezone neće imati mjesto u Ligi 12.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.