RIJEKA - RIJEKA ALL STAR 2:4

Dan kada Kantridu nitko nije napustio poražen

Srijeda, 16. svibnja 2012. 22:18 Napisao/la  Luka Variola

Edo Flego je u povratku na Kantridu zabio "hat-trick" oduševivši riječku publiku

Kantrida je u srijedu bila veliko nogometno srce. Humanitarnim ogledom između Rijeke i ekipe Rijeka All stara "spušten" je zastor na još jednu sezonu. "Zvijezde" su odnijele pobjedu, iako Kantridu nitko nije napustio poražen. Ekipu Rijeka All Stara do pobjede je predvodio Edo Flego, koji je u povratku na Kantridu zabio "hat-trick", oduševivši s nekoliko poteza riječku publiku.

{jb_blackbox-right}RIJEKA - RIJEKA ALL STAR 2:4
Stadion Kantrida. Gledatelja: 500. 
Sudac: Domagoj Vučkov (Rijeka). Strijelci: 1:0 Čulina (10), 2:0 Stepčić (35), 2:1 Weitzer (37), 2:2 Flego (65-11m), 2:3 Flego (68), 2:4 Flego (80).

RIJEKA: Lisjak, Miloš, Sušac, Kreilach, Tadejević, Živulić, Močinić, Čaval, Čulina, Stepčić, Matovina (još su igrali Raspor, Grujević, Tomić, Simanović i Jović).

RIJEKA ALL STARS: Hodžić, Novaković, Turkalj, Budicin, Višković, Štrok, M. Datković, Weitzer, Dunković, Budan, Đalović (još su igrali: Flego, Batkoski, Goran Brajković, Tkalčević, Prpić i Cerić).
{/jb_blackbox-right}

Povela je Rijeka u desetoj minuti, materijaliziravši laganu nadmoć. Matovina je ubacio s desne strane, a Čulina je reagirao slično kao protiv Slaven Belupa i glavom "bijele" doveo u prednost. "Bijeli" su vodstvo povećali u 37. nakon prekrasnog pogotka Stepčića. Lopta je prilikom ulaska u mrežu "liznula" stativu, a labinski veznjak je zaradio najveći pljesak na susretu. Ekipa "zvijezda" je smanjila golom Weitzera tri minute prije odlaska na odmor, a izjednačenje je stiglo u 65. minuti kada je Flego sigurno realizirao najstrožu kaznu nakon što je Simanović sružio Weitzera. Tri minute kasnije Flego je opet strijelac, ovoga puta nakon dodavanja Turkalja. Isti je igrač u posljednjoj minuti stavio "točku na i" lijepe nogometne predstave.

- Uvijek se lijepo vratiti na Kantridu. Malo je šteta za vrijeme, možda bi bilo više ljudi da je bilo sunce. No, i ovako je bilo lijepo. Svaki puta je poseban osjećaj istrčati na Kantridu. Pogotovo kada cijeli događaj ima humanitarnu notu. I uoči utakmice sam rekao da bi i pješke došao na Kantridu, rekao je Radomir Đalović.

U poluvremenu dvoboja publika je velikim pljeskom nagradila odbojkašice Rijeke, prvakinje Hrvatske i vaterpoliste Primorja EB, viceprvake Europe. Sav prihod od ulaznica i pokrovitelja ide za liječenje i ortopedska pomagala Magdaleni Štimac iz Broda na Kupi te Karlu i Davidu Urbanovskom iz Omišlja.

20120516225554-6ce2d650Odbojkašice Rijeke i vaterpolisti Primorja EB/ Foto Damir Zamaklar


 

Fotogalerija Damir Zamaklar

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.