Gradonačelnik Milan Bandić i čelnici Dinama najavili gradnju novog stadiona

Četvrtak, 31. listopada 2019. 23:14 Napisao/la  SC
Gradonačelnik Milan Bandić i čelnici Dinama najavili gradnju novog stadiona

 

Gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima sastao se s delegacijom Dinama predvođenom predsjednikom Mirkom Barišićem.

Tema sastanka bila je izgradnja novog stadiona u Maksimiru, odnosno kompleksa koji će riješiti pitanje nogometnog stadiona s pomoćnim terenima i atletskog stadiona te odgovarajuću infrastrukturu.

U priopćenju gradsk uprave stoji da će Dinamo na svojoj Skupštini donijeti konačnu odluku sa jasnim smjernicama definiranim standardima FIFA-e i UEFA-e za izgradnju novog stadiona na mjestu današnjeg.

- Nakon odluke Skupštine Dinama može se krenuti u daljnje korake vezano za realizaciju ovoga povijesnog projekta iznimno važnoga za Dinamo - ikonu zagrebačkog sporta, važnog za grad Zagreb, njegovu sportsku memoriju, za sve Zagrepčane i ljubitelje sporta, stoji u priopćenju iz gradskog ureda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.