ALEXANDER GORGON Drugi bi se trebali prilagođavati nama, a ne mi njima

Petak, 18. listopada 2019. 17:13 Napisao/la  SC
Alexander Gorgon
Alexander Gorgon Foto: Lario Tus

Alexander Gorgon najavio je utakmicu Rijeke u Koprivnici:

- Čeka nas interesentna utakmica zbog dva razloga. Prvi je razlog da igramo prvu utakmicu nakon stanke koja je prekinula ritam igranja svakih sedam dana, uvijek je zanimljivo vidjeti kako se momčad vraća u ritam. Drugi razlog je da su oni promijenili trenera, pa se teško bilo pripremiti. Velika je nepoznanica kako će oni igrati, ali najbitnije je da gledamo sebe. Nama bi trebalo biti svejedno protiv koga igramo, druge momčadi trebale bi se prilagođavati nama, a ne mi njima. Cilj je da nakon utakmice možemo reći da smo igrali dominantno i dobro, kaže Gorgon.

Rijeka nakon Koprivnice ulazi u seriju težih:

- Uvijek je najbolje svih pobijediti! Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo, da se bolje upoznamo sa stožerom, da prihvatimo novi način igre. Za sada funkcionira sve onako kao što smo se dogovorili, naša je obveza da se sve to vidi na terenu. Možda je baš sada dobro vrijeme da počnemo pozitivnu seriju, onda stekneš samopouzdaje i sve je lakše, zaključuje Gorgon.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.