ČISTKA U MAKSIMIRU

Čačić zahvalio na suradnji Leki i Pokrivaču

Srijeda, 29. kolovoza 2012. 21:20 Napisao/la  SC

Prema Čačićevim tumačenjima, obojica nisu na razini koja je Dinamo u ovom trenutku potrebna

Ante Čačić zahvalio se na suradnji Jeku Leki i Nikoli Pokrivaču! Na prvom treningu poslije proslave ulaska u skupine Lige prvaka, trener Dinama dvojici iskusnih igrača objasnio je da više ne računa na njih. Prema Čačićevim tumačenjima, obojica nisu na razini koja je Dinamo u ovom trenutku potrebna. U slobodnom prijevodu to znači da više ne igraju tako dobro da bi Čačić trpio očigledno nezadovoljstvo.

Leko i Pokrivač, dvojica bivših reprezentativca koji su igrali na EURO-u 2008. godine, u posljednjem razdoblju iskazuju sve više nezadovoljstva svojim statusima. Pokrivač se nije uspio nametnuti od prvog dana priprema, a Leko je izgubio status standardnog prvotimca nakon što je očigledno pao u formi. U drugom poluvremenu utakmice u Mariboru, Leko nije opravdao ulazak umjesto Ademija. Zanimljivo, Leko je trebao nositi kapetansku traku nakon odlaska Milana Badelja.

Čačićevu odluku trebaju potvrditi Mamići, koji će se o trenerovoj odluci očitovati po povratku iz Monaca gdje se u četvrtak održava ždrijeb Lige prvaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.