Zoran Mamić se samo nasmijao: Igor Bišćan me nazvao fikusom?

Petak, 23. ožujka 2012. 16:15 Napisao/la  Z. G.

- Nisam pročitao njegov medijski istup. Nešto su mi prepričali, ali nisam čitao, dodao je Zoran Mamić.

Igor Bišćan, donedavni  maksimirski kapetan, u razgovoru za Sportske novosti nazvao je trenera Antu Čačića marginalcem, istaknuo da izvršni predsjednik Zdravko Mamić ima veliki utjecaj na slaganje momčadi te da je sportski direktor Zoran Mamić - fikus. Logika sugerira da bi uskoro trebao osvanuti i sporazumni (?) raskid ugovora.

- Nazvao me fikusom? Ha ha ha…, nasmijao se Dinamov sportski direktor Zoran Mamić na riječi Igora Bišćana.

- Nismo se u petak vidjeli, Bišćan nije došao u klub. Raskid ugovora? Ma, nema raskida. Nisam pročitao njegov medijski istup. Nešto su mi prepričali, ali nisam čitao, dodao je Zoran Mamić.

Trener Ante Čačić energično odbija teze da mu je itko utjecao na sastavljanje momčadi.

- Sjajan je to bio intervju, kao da sam ga ja naručio. Zašto? Već sam se bio očitovao oko našega bivšeg kapetana. Otkad sam ja Dinamov trener Zdravko Mamić nije bio ni na jednom treningu. Bio je na jednom? Ako je, onda ga nisam primijetio. Ako, dakle, nije bio na treninzima, zar doista mislite da si utvara da mi može slagati momčad? Nitko živ mi se ne petlja u momčad, niti bih to dozvolio. Rodio sam se na asfaltu, put sam kročio pošteno i korektno. Ali, jasno je da sam na dispoziciji klupskoj politici. O svemu sam odlučivao sa svojim suradnicima pa tako i o Bišćanovu isključenju iz momčadi, naglasio je Čačić.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.