Zdravko Mamić: Hajduk je jedini klub u Hrvatskoj koji nema ni jednog prijatelja

Ponedjeljak, 27. siječnja 2014. 15:59 Napisao/la  SC

Torcida ustvari upravlja Hajdukom, kaže Mamić

Zdravko Mamić oglasio se iz Turske dvjema porukama. Jedna je upućena Hajduku:

- Smatraju da je naše postojanje krivnja za njihove neuspjehe. Stalno generiraju sukobe prema Dinamu, gradu Zagrebu i HNS-u da bi homogenizirali svoje biračko tijelo koje se zove Torcida i koja ustvari upravlja Hajdukom. Oni su sebe izolirali, jedini su klub u Hrvatskoj koji nema nijednog prijatelja. Nadam se da će ta njihova politika što prije prestati i da ćemo svi skupa zajednički raditi za dobrobit hrvatskog nogometa. Hajduk i njihove navijače respektiram, naš je cilj da Hajduk bude jači. Kao što velikim koracima napreduju Rijeka, Split i Istra 1961, kaže Mamić.

Druga poruka upućena je HNS-u:

- Ako Alen Halilović ne ode na Svjetsko prvenstvo, cijela garnitura s Davorom Šukerom na čelu treba dati ostavku. Halilović bi trebao postati nositelj igra naše reprezentacije idućih 15-tak godina. Ako on nema mjesta među 23 putnika za Brazil i ako zbog toga odluči za BiH, bio bi to ogroman udarac za hrvatski nogomet, poručuje Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.