Tin Jedvaj blizu Rome: Hoće li Zdravko Mamić pristati na 5 mil. eura odštete?

Srijeda, 19. lipnja 2013. 12:25 Napisao/la  SC

Mamić mora odlučiti hoće li riskirati i sačekati da  Jedvaj odigra nekoliko ozbiljnih utakmica kao svojedobno Mateo Kovačić ili će prodati igrača koji još uvijek nije iskazao  potencijal

Tin Jedvaj blizu je odlaska u Romu! Mladi stoper Dinama nalazi se na vrhu želje Rome, koja je stupila u kontakt s čelnicima Dinama. Prema pisanju talijanskih medija, Roma nudi 5 milijuna eura za 17-godišnjeg igrača koji je za Dinamo debitirao u proljetnom dijelu sezone. S obzirom na veliki potencijal, pitanje je hoće li Zdravko Mamić pristati na ponudu Rome!

 

Zvuči bahato u siromašnom hrvatskom nogometu, ali zbog iznosa od 5 mil. eura Mamić neće ni okom trepnuti. Druga je stvar što Jedvaj objektivno u ovom trenutku ne može imati višu cijenu nakon svega nekoliko utakmica u prvoj momčadi i što se ponuda kluba poput Rome ne dobiva svaki dan. Jedvaj će na kraju ove kalendarske godine, s nekoliko utakmice Lige prvaka u nogama, vjerojatno imati višu cijenu.

 

Dakle, Mamić mora odlučiti hoće li riskirati i sačekati da  Jedvaj odigra nekoliko ozbiljnih utakmica kao svojedobno Mateo Kovačić ili će prodati igrača koji još uvijek nije iskazao  potencijal. Mamić rijetko griješi u procjenama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.