DANI OLMO Mogao bi ovo biti trenutak za iskorak u mojoj karijeri

Četvrtak, 27. lipnja 2019. 10:40 Napisao/la  SC

Mladi veznjak Dinama najavio mogući odlazak u najavi večerašnje utakmice polufinala na U-21 Europskom  prvenstvu

Dani Olmo
Dani Olmo Foto: Lario Tus

Dani Olmo igra za U-21 španjolsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu u Italji, u četvrtak (21) Španjolci igraju polufinale protiv Francuza.

Veznjak Dinamo ponovo je skrenuo pažnju velikih klubova koji pozorno prate smotru najboljih mladih igrača na kontinentu:

- Mogao bi ovo biti trenutak za donošenje odluka i iskorak u mojoj karijeri. Vidjet ćemo, za sada sam igrač Dinama i ne razmišljam ni o čemu drugome osim o utakmici s Francuskom. Kasnije ćemo mirno vidjeti što će biti, najavio je Olmo u razgovoru za Marcu mogući odlazak iz Dinama.

Olmo nije igrao protiv Italije (1:3), protiv Belgije (2:1) je postigao pogodak, igrao je protiv Poljske (5:0). Zanimljivo je da igra na boku:

- Zahvalan sam treneru što mi je pružio priliku te mi dao više minuta u dvjema posljednjim utakmicama. No, svi mi igrači imamo jedan cilj, svi smo bitni bez obzira tko igra. U Dinamu sam uvijek igrao u sredini, više mi se sviđa biti ondje. No, u Barci sam također igrao na krilu, a izbornik to zna. Na raspolaganju sam momčadi, pa gdje god da budem igrao nastojat ću dati sve od sebe kako bih pomogao. Došao sam u Dinamo kao krilni igrač, a na početku su mi rekli da neću moći igrati ondje, da sam ja polušpica. To mi je bio šok, jer nikada nisam igrao na poziciji polušpice. No, puno su mi pomogli, pa sam se na kraju naviknuo. Sada se osjećam jako ugodno na tom mjestu, naglasio je Olmo za kojega je interes iskazao matični klub.

Barcelona je najavila mogući povratak Olma u klub iz kojega je 2014. godine otišao u Dinamo.

Olmo je počeo igrati u Espanyolu, kao 15-godišnjak je postao polaznik La Masije, poznate Barcelonine škole nogometa koja je iznjedrila nekoliko najboljih noogmetaša na svijetu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.