Sandro Kulenović opet priključen drugoj momčadi Dinama

Srijeda, 21. srpnja 2021. 16:07 Napisao/la  SC

Kulenović u Rijeku došao iz druge momčadi Dinama, u 37 utakmica  postigao 8 golova, posebice zapaženo igrao u europskim utakmicama 

Sandro Kulenović
Sandro Kulenović

Sandro Kulenović priključio se drugoj momčadi Dinama!

Odlukom trenera Damira Krznara, napadač Dinama opet će trenirati i igrati s drugom momčadi Dinama iz koje je prošle sezone došao u Rijeku.

Za Rijeku je igrao do kraja sezone, u 37 utakmica  zabio je 8 golova i ostvario 6 asistencija, posebice se istaknuo u utakmicama Europske lige,  najbolju utakmicu odigrao je protiv najjačeg protivnika (Napoli).

Na kraju sezone vratio se u Dinamo i bezuspješno pokušao dokazati treneru prve momčadi, u konkurenciji Petkovića, Gavranovića, Čopa i Andrića očito nije imao šanse, odbio je otići na posudbu u Nottingham Forrest.

Iako bi Rijeci dobro došao kao  alternativa Josipu Drmiću, ovog ljeta nije bio u riječkim kombinacijama za razliku od Luke Menala, koji još uvijek trenira s prvom momčadi Dinama.

Menalo je igrao dvadesetak minuta protiv Slavena Belupa (0:2) u 1. kolu.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.