Sammir se vratio: Moram priznati da mi je bilo jako drago čuti pljesak tribina kod ulaska u igru

Nedjelja, 18. kolovoza 2013. 08:42 Napisao/la  SC

S njim se momčad osjeća sigurnije i koristit ću ga i protiv Austrije, kazao je Jurčić

Nakon utakmice u Kranjčevićevoj zadovoljan je bio Sammir, zbog pobjede Dinama nad Lokomotivom (2:1) i povratka na teren nakon dužeg izbivanja:

 

- Bio je odličan osjećaj vratiti se na teren nakon duge pauze. Moram priznati da mi je bilo jako drago čuti pljesak tribina kod ulaska u igru, to mi puno znači. Što se tiče same utakmice, bili smo dosta bolja momčad i zasluženo smo došli do pobjede, imali smo stvarno jako puno prilika. Moja igra? Naravno da još nije na razini kakvu želim, ali dizat ću se u formi i biti bolji već protiv Austrije, kazao je Sammir

 

Kruno Jurčić kratko je prokomentirao Sammirov povratak

 

- Drago mi je, no vidi se da još nije spreman, treba se osloboditi straha od duela i udaranja lopte lijevom nogom. No, s njim se momčad osjeća sigurnije i koristit ću ga i protiv Austrije, kazao je Jurčić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.