Prijateljska utakmica: Duje Čop dvaput zatresao mrežu Dynama za prvu pobjedu Dinama

Petak, 18. siječnja 2013. 19:45 Napisao/la  ZG

Prijateljska utakmica: Dinamo - Dynamo Dresden 2:0

 

Dinamovi su se nogometaši „osvetili“ Nijemcima. Dva dana nakon što ih je svladao München, šesta momčad druge njemačke lige, sad su se oni iskalili nad Dynamom iz Dresdena, koji za Münchenom zaostaje 11 bodova, zaglavivši na skromnom 16. mjestu.

Plavi su pobijedili s 2:0 uz dva pogotka Duje Čopa. Mrežu je prvo zakucao u 14. minuti nakon sjajno navođene Kovačićeve lopte. Drugi je pogodak potpisao u 39. minuti nakon što je Sammir proigrao Beqiraja, a ovaj zavrnuo pred vrata Čopu…

Trener Krunoslav Jurčić i ovaj je put izveo dvije različite postave u svakom poluvremenu. Nije jedino računao na oporavljenika Alena Halilovića, koji je zaliječio virozu, ali još nije spreman za puni pogon.

U prvom su poluvremenu osvanuli: Kelava – Vrsaljko, Šimunović, Šimunić, Ibañez – Ademi; Brozović, Sammir, Kovačić, Čop – Beqiraj.

U drugom su dijelu zaigrali: Zelenika – Tomečak, Jedvaj, Čalušić, Pivarić – Leko; Kolar (75. Brodić), Pamić, Husejinović, Rukavina – Krstanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.