TKO JE KRIVAC?

Obitelj Hasić nije prevarila Dinamo

Utorak, 06. studenog 2018. 19:30 Napisao/la  SC

Odvjetnik demantira medijske spekulacije

Ajdin Hasić, U-17 reprezentativac BiH postao slobodan igrač
Ajdin Hasić, U-17 reprezentativac BiH postao slobodan igrač

 

Tomislav Svetina smijenjen je s mjesta dopredsjednika Dinama zato što navodno Zdravko Mamić nije mogao prijeći preko rijetko viđenog poslovnog gafa.

U medjima je kolala spekulacija da je Svetina roditeljima mladoga Ajdina Hasića poslao jedan ugovor o raskidu ugovora i drugi ugovor kojim je Dinamo trebao produljiti suradnji s darovitim igračem.

Roditelji malodobnog igrača potpisali su prvi ugovor, mladi Hasić postao je slobodan igrač.

Sve je legalno, ali nije baš etično prema tumačenju Dinama:

- Zaista ne bih posebno ulazio u poslovne odluke kluba za koji je gospodin Svetina radio, međutim moram naglasiti jednu stvar u pogledu slučaja Hasić, a to je da nije točno, kako se to piše posljednjih tjedana u medijima, da je obitelj Hasić prevarila GNK Dinamo. Jedina i prava istina jest da su Dinamo i obitelj Hasić zajednički dogovorili sporazumni raskid njegovog ugovora. Ovo sve posebno iz razloga što svaki dan u medijima izlaze raznorazne netočne informacije koje pri tom stvaraju potpuno drugačiju sliku o obiteljo Hasić. U konkretnom slučaju stranke su se dogovorile o raskidu ugovora i nikada se nisu dogovorile o novom ugovoru. To u Dinamu jako dobro znaju, jer ako se vratite u povijest onda ćete lako pronaći podatak da se Dinamo htio riješiti usluga ovog igrača smatrajući da nije dovoljno perspektivan. U pogledu tog novog ugovora koji se stalno spominje u zadnje vrijeme želim napomenuti da se stranke o njemu nisu nikada dogovorile već je obitelj Hasić ustrajala u odlasku iz kluba, a slijedom čega je onda zaključen i potpisan sporazumni raskid ugovora, rekao je obiteljski odvjetnik Davor Radić za dalmatinskiportal.hr.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.