NIŠTA OD POJAČANJA

Ferhan Hasani pao na liječničkom pregledu

Subota, 26. siječnja 2013. 14:15 Napisao/la  Z. G.

- Odustali smo od posla s Wolfsburgom oko dovođenja Hasanija, rekao je Zoran Mamić

 

 

 

 

 

 

 

Bio je siguran da neće sjediti na klupi, a sad je jedino sigurno da neće sjediti – ni igrati, a niti biti na klupi! Makedonski reprezentativac Ferhan Hasani ipak neće potpisati ugovor s Dinamom. Čelnici maksimirskoga kluba u samoj su ciljnoj ravnini odustali od naoko zgotovljenoga transfera. Hasani je već doputovao u Zagreb, a neposredno je prije potpisa ugovora morao dotjerati i „formalnost“: proći liječnički pregled.  I to je točka na kojoj je transfer propao!

- Odustali smo od posla s Wolfsburgom oko dovođenja Hasanija. U Zagrebu je još morao odraditi liječnički pregled, a budući da smo na tom pregledu vidjeli ozljedu koja zahtijeva dulji oporavak, odlučili smo odustati. Žao nam je što posao nismo obavili do kraja, ali tako je to u nogometu, a Ferhanu želimo sve najbolje u nastavku karijere“, naglasio je maksimirski sportski direktor Zoran Mamić. 

Hasani je, u viziji trenera Krunoslava Jurčića, ponajprije konkurirao za ulogu lijevoga krila u sustavu 4-1-4-1. To bi značilo da bi se za mjesto u prvih 11 hrvao s Dujom Čopom i Antom Rukavinom unatoč tome što su oni „izvorno“ napadači, a on vezist. Hasani je, pak, mogao konkurirati i za ulogu desnoga krila.

 

 

 

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.