NENAD BJELICA OGORČEN

VAR je cirkus i nešto skandalozno!

Srijeda, 06. studenog 2019. 23:44 Napisao/la  SC

Očito nije dobro upoznat s pravilima

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Nenad Bjelica tijekom komentara utakmice vidno je izgubio živce kada je na red došla analiza kaznengo udarca za Šahtar u sudačkoj nadoknadi:

- Zašto imamo VAR? Kada u ovoj situaciji sudac prvo svira za faul na Taisonu, a onda vraća na nešto drugo, ali ne na ono što nije bilo, a to je prekršaj Đire. Da se razumijemo, prekršaj Theophilea na Taisonu je bio i to je bio čisti penal, ali stvar je u tome da je sudac dosudio penal za nešto drugo i onda gledajući snimku to okrenuo i dosudio penal za drugu situaciju, u tome je stvar! VAR je cirkus i nešto skandalozno! Gledam utakmice u Italiji, tako je VAR postao cirkus. Rekao sam to kada sam radio u Poljskoj, evo i sada ću u Hrvatskoj i u Ligi prvaka, kazao je ogorčeni Bjelica.

Bjelica očito nije dobro upoznat s pravilima, upute VAR-a vrlo su jasne iako je situacija bila neobična.

VAR se uključuje samo u situacijama kada VAR-suci procjene da bi glavni sudac treba pogledati snimku i donijeti odluku.

Dakle, VAR suce nije ni zanimala pogrešna procjena Bryha duela Taisona i Đire.

Inače, njemački sudac na SP-u u Rusiji nije htio poslušati VAR, donio je pogrešnu odluku i zbog toga je poslan kući.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.