Nenad Bjelica: Vjerujem da ćemo gledati Dinamo jači od onog Dinama jesenas

Petak, 01. veljače 2019. 18:23 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica Foto: www.dinamo

Dinamo u subotu nastavlja prvenstvo utakmicom protiv Rudeša (15) u Maksimiru:

- Jako sam zadovoljan svime što smo napravili tijekom priprema. Zadovoljan sam onime što smo napravili na terenu i u planiranju ostatka sezone, kao i nadolazeće sezone. Jedine negativnosti su ozljede Gavranovića i Šunjića, te lakša ozljeda Kadziora. Sve u svemu, zadovoljan sam. Vjerujem da ćemo gledati Dinamo jači od onog Dinama jesenas. Imamo sve preduvjete za to, imamo dobru ekipu, 27 igrača koji su spremni i nekolicinu mladih igrača koji su pokazali na pripremama da se na njih može računati u budućnosti, govori trener Dinama Nenad Bjelica.

Rudeš objektivno nije protivnik koji posebno motivira igrače Dinama:

- Igrati za Dinamo je velika motivacija za svakog igrača, neovisno o tome tko nam je protivnik i je li to početak ili kraj prvenstva. Igrači su maksimalno motivirani, tako će biti i protiv Rudeša. Uvjeren sam da ćemo odigrati dobru utakmicu i da će tih 11 koji će istrčati na teren - pobijediti. Očekujem da će se Rudeš braniti. Vjerojatno će nam prepustiti posjed lopte i smaniti prostore u kojima možemo djelovati. Pripremali smo se za takav način igre, to je za očekivati od ekipe koja je na zadnjem mjestu na ljestvici. Mi moramo biti na stopostotnom nivou, ozbiljni i koncentrirani u svakom segmentu igre. Vidjet ćemo sastav u subotu. Imate stvarno puno opcija na svim pozicijama. Imamo širok kadar i jako sam sretan zbog toga. To mi daje velike mogućnosti u izboru. Vama prepuštam da se poigrate malo s početnim sastavom, kazao je Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.