Nenad Bjelica: Svi možemo biti ponosni na ovo što smo večeras vidjeli

Petak, 21. rujna 2018. 00:44 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Dinamo je pobijedio (4:1) Fenerbahce u najboljoj utakmici u mandatu trenera Nenada Bjelice:

- Sjajna večer mojih igrača, naše publike, ma svih ljudi koji vole Dinamo! Svi možemo biti ponosni na ovo što smo večeras vidjeli. Jako sam zadovoljan zbog svojih igrača, konačno smo i pred golom pokazali zavidnu razinu efikasnosti. Mi cijelo vrijeme stvaramo prigode, ali nismo imali ovakvu razinu realizaciju. Danas smo zabili četiri gola, mogli zabiti još koji, dva puta gađali i okvir gola, a imali još puno situacija koje su mogle uroditi plodom. Strašno sam sretan i ponosan zbog ove atmosfere i zbog naše pobjede. Ali, kao što sam rekao, osvojili smo samo - tri boda. To nam nije dovoljno da budemo među prve dvije momčadi u grupi, moramo nastaviti marljivo raditi, pripremati se za svaku sljedeću utakmicu. Odradili smo dobar posao, ali nedjelja već nudi nove izazove, kazao je Bjelica.

Na pitanje je li ostvario najdražu pobjedu u karijeri trener Dinama odgovorio je:

- Bilo je još velikih pobjeda, Zenit sam pobijedio u Ligi prvaka s 4:1, ali ovo je sigurno jedna od tri najdraže pobjede. Ona mi pokazuje kako sam kao trener na dobrom putu, vidim da me igrači slijede, a to mi je najvažnije. U kratkom smo periodu stvorili snažan kolektiv, igrače koji ginu jedni za druge. Mi nemamo velikih zvijezda, kod nas su svi zvijezde. Rekao sam: svatko tko želi raditi kod mene je dobrodošao. Svi smo velika obitelj, nema ljutnje kada netko ne igra, a zbog ove pobjede nećemo pasti u euforiju. Svi su bili fantastični, ne treba nikoga izdvajati. Obrana je bila besprijekorna, Stojanović odigrao utakmicu života, Šunjić, Olmo i Gojak bili fantastični. Svi su i s klupe ušli na pravi način, a opet nas je jedan prekid koštao gola i kratke nervoze. Svi su bili perfektni, i Rrahmani se sjajno snašao na neprirodnoj poziciji. Nije imao puno minuta do sada, jako je pošten dečko, a pod pritiskom je bio sjajan. Pogledajte koliko nam je danas igrača nedostajalo, koliko tu još ima skrivene kvalitete i neiskorištenog potencijala. Pa tu nisu bili Ademi, Leovac, Šitum, Moro, Majer, nije bilo Menala, Marina, Kneževića, Perića... Nažalost, ne mogu svima u ovakvoj utakmici dati minute, ali će ih svi dobiti kroz jesen. Imat ćemo još ovakvih, ali i slabijih utakmica, bit će prostora da se svi dokažu, rekao je Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.