Nenad Bjelica: Prema tablici to nije derbi, ali Hajduk je povijesno najveći protivnik Dinamu

Utorak, 02. travnja 2019. 14:55 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Nenad Bjelica najavio je utakmicu na Poljudu, Hajduk i Dinamo u srijedu igraju derbi kola:

- Očekivanja su uvijek maksimalna, pokušat ćemo igrati dobar nogomet i vratiti se kući s tri boda. Igrači su svjesni da zadnja utakmica protiv Intera nije razina na kojoj moraju biti i bili su vrlo samokritični nakon utakmice, ali na treniznima su pokazali da žele i da mogu bolje. Određeni faktori uvijek mogu utjecati na manjak motivacije, prazne tribine, ispali smo iz Europe, ali ja od svojih igrača uvijek tražim maksimum. Mi svaku utakmicu želimo ući s maksimalnim zalaganjem i ozbiljnošću. Ovu utakmicu ne bih uspoređivao niti s jednom drugom utakmicom. Igramo s Rijekom i Osijekom, Goricom, sve su to važni susreti. Prema tablici to nije derbi, ali Hajduk je povijesno najveći protivnik Dinamu. Moramo biti na najvišem nivou. Znamo koliko je našim navijačima bitno pobijediti Hajduk u Splitu. Hajduku čestitam na posljednjim rezultatima, igra odlično, proigrao je pod vodstvom novog trenera. Bit će sjajna atmosfera, pun stadion, rekao je Bjelica.

Trenera Dinama nahvalio je trener Hajduka, Siniša Oreščanin kaže da je Bjelica jedan od rijetkih trenera Dinama koji je uspio kontrolirati svlačionicu:

- Hvala mu na tom komplimentu, pokušavam svoj posao raditi najbolje što mogu, zahvalio je Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.