NENAD BJELICA Ne želim otići da bih vodio 14. klub Bundeslige ili Serije A

Četvrtak, 12. prosinca 2019. 22:55 Napisao/la  SC

Imam ugovor s Dinamom, ali ako se otvori mjesto izbornika, sjest ćemo i porazgovarati o tome, kaže trener Dinama

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Dinamo je ispao iz Europe, pale su tenzije.

Momčad koja je do zadnjega kola u skupini Lige prvaka imal šansu proći u završnicu Lige prvaka ili Europske lige u nastavku sezonu najjače utakmice igrat će protiv Rijeke, Osijeka i Hajduka:

- Smanjit ćemo roster, dat će se prilika mladima da se pokažu. Majer i Ivanušec su budućnost koja može zamijeniti nekoga od stožernih igrača u slučaju odlaska. Gvardiol, Ðira, Franjić, Marin, Šutalo, Ćuže, Ðurasek, Moharrami... Svi će se oni moći dokazati u nadolazećem razdoblju, kaže trener Nenad Bjelica.

O speluiacijama da će nakon EURO-a 2020 preuzeti reprezentaciju, Bjelica kaže: koji o svojoj sudbini kaže:

- Imam ugovor s Dinamom, ali ako se otvori mjesto izbornika, sjest ćemo i porazgovarati o tome. Moja je budućnost usko vezana za Dinamo, ovdje mi je lijepo i imam sjajan odnos s igračima i svojim osobljem. Povezani smo s navijačima, svima nam je jako lijepo. Ne želim otići u, primjerice, 14. klub Bundeslige ili Serie A te zbog toga napustiti Dinamo s kojim igram Ligu prvaka ili Europsku ligu. To za mene nema previše smisla, kaže Bjelica.

Trener Dinama nada se da će iduće sezone Dinamo biti još konkurentniji, ali...

- Ne možete bez novca. Nama nedostaju još tri-četiri igrača koja su na razini Lige prvaka, ali ni tada ne bismo bili konkurentni Manchester Cityju i drugim vrhunskim klubovima, kazao je Bjelica za Sportske novosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.