Nenad Bjelica: Malo su nas iznenadili s trojicom stopera, ali nismo imali problema

Subota, 11. svibnja 2019. 22:14 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica Foto: Lario Tus

 

Nenad Bjelica ovako je prokomentirao remi bez pogodaka na Rujevici.

- Mislim da smo gledali jako dobru utakmicu. Svidjela mi se atmosfera, kamo sreće da češće na prvoligaškim gostovanjima doživimo tako nešto. Bili smo bolji tijekom cijele utakmice, kontrolirali smo njezin tijek imali bolje šanse, ali nismo pred golom bili lucidni, a i Sluga je pokazao da je uz našeg Livakovića jedan od najboljih vratara u Hrvatskoj. Igrom apsolutno mogu biti zadovoljan, rezultatom ne, ali raduje me defanzivna stabilnost i fizičko stanje momčadi. Malo su nas iznenadili s trojicom stopera, ali nismo imali problema zbog toga i brzo smo se prilagodili. Ne znam kako će Rijeka igrati u Puli, no znam kako će Dinamo nastupiti, kazao je trener Dinana, koji je dvaput žestoko reagirao nakon sučevih odluka:

- Ne bih to komentirao, Zebec je jedan od najboljih naših sudaca i ako je pogriješio, sigurno to nije učinio namjerno, zaključio je Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.