NENAD BJELICA Jučer sam rekao da vjerujem u pobjedu, a danas kažem da vjerujem u prolaz!

Četvrtak, 07. ožujka 2019. 21:39 Napisao/la  SC

Da Dani Olmo igra u Benfici, imao bi barem istu cijenu kao Joao Felix. To je igrač koji se razvija i koji ima iznimnu vrijednost, tvrdi trener Dinama

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Dinamo je pobijedio Benficu u prvoj utakmici osmine finala Europske lige rezultatom (1:0) koji može zavarati.

Prema prikazanom, a posebno prema načinu igre u defenzivi, Dinamo je zaslužio uvjerljiviju pobjedu:

- Dobar rezultat, dobra utakmica. I u ofenzivi i u defanzivi napravili smo sve što smo htjeli. Jako sam zadovoljan izvedbom svojih igrača. Možda je rezultat mogao biti veći s obzirom na naše šanse, ali ovo će nas održati budnim u Lisabon. Jučer sam rekao da vjerujem u pobjedu, a danas kažem da vjerujem u prolaz. Pogotovo ako budemo igrali ovako dobru obranu kao večeras. Šteta što nije bilo koncentracije u završnici, ali nije mi žao ničega. U uvratu ćemo nastaviti igrati napadački, mislim da smo u svim europskim utakmicama osim u Istanbulu postigli zgoditak, nemamo se čega bojati, moramo ići po gol i znam da ćemo biti pravi, kazao je Bjelica, koji nije vodio utakmicu s klupe.

- Nisam bio nervozan jer vjerujem svojim asistentima na klupi. Mi smo jedan uigrani tim, sve smo dogovorili puno prije tako da komunikacija nije bila ni potrebna. Ovakva utakmica se priprema sedam dana, a ne sat prije početka. Trojka Petković, Oršić i Kadzior su malo padali u ritmu, zato smo i napravili zamjene, ali dečki su solidno napravili svoj posao. Šitum, Stojanović i drugi mogli su i povećati taj rezultat, ali nije mi ni zbog čega žao, dečki su napravili strašan posao protiv iznimno kvalitetne momčadi, rekao je Bjelica.

Dani Olmo pono je dokazao visoku međunarodnu vrijednost:

- Već sam prije rekao, da Dani Olmo igra u Benfici, imao bi barem istu cijenu kao Joao Felix. To je igrač koji se razvija i koji ima iznimnu vrijednost, tvrdi Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.