NENAD BJELICA Čudno da je Dani Olmo još u Dinamu s obzirom kakav je igrač

Srijeda, 23. listopada 2019. 18:06 Napisao/la  SC

Ako pobijedimo narednu utakmicu, ništa neće biti gotovo. Igrat će se još dva kola poslije toga, kaže trener Dinama nakon utakmice protiv Šahtara

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Nenad Bjelica obratio se hratskim novinarima nakon povratka iz Ukrajine, gdje je Dinamo odigrao neodlučeno (2:2) sa Šahtarom:

- Zadovoljni smo s bodom, najviše smo zadovoljni s igrom i načinom na koji smo se suprostavili rivalu. Malo smo neefikasni bili u nekim situacijama, ali ispred nas su još tri meča da to popravimo. Ako pobijedimo narednu utakmicu, ništa neće biti gotovo. Igrat će se još dva kola poslije toga... Mi ćemo pokušati dobiti, podići nivo igre. Protivnik je nezgodan, upoznao nas je. Ipak, vjerujemo u našu snagu, optimisti smo, nadam se da će otići na dobro. Vidjeli su moji igrači da se može protiv Šahtara, da sa ovakvim pristupom možemo svakoga dobiti, vjerujem da ćemo biti još bolji i da možemo do pobjede u drugom meču, kazao je Bjelica.

Trener Dinama još jednom govori o Daniju Olmu:

- Limita nema, limiti su samo u glavama. Isto tako taj dečko nema limita, vjeruje u sebe, mi vjerujemo u njega. Čudno je što je još u Dinamu s obzirom kakav je igrač. Ne smijem reći potpuno svoje mišljenje o Daniju Olmu, jer bi se njegov tata onda na mene naljutio, ali ako bih usporedio njega s Joaom Felixom rekao bih da je Olmo na puno boljem nivou, a znamo za koliko je novca Felix otišao u Atletico Madrid. Ne želim spominjati neke brojke, ali on zaslužuje sve što mu se događa. Siguran sam da će do ljeta ostati s nama, a onda zaigrati za veliki klub, kazao je Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.