Arijan Ademi: Na terenu se vidi da stojimo iza trenera, u Dinamu je svaka utakmica pritisak

Srijeda, 24. studenog 2021. 18:53 Napisao/la  SC

To je sudbina trenera Dinama, ne radi se o meni već o toj ulozi. Kad sam je prihvatio, prihvatio sam i cijeli folklor koji ide s tim, kaže Damir Krznar

Aarijan Ademi
Aarijan Ademi

Nogometaši Dinama u četvrtak (18.45) igraju ključnu utakmicu za prolazak u 1/16 finala Europske lige, u Maksimiru igraju protiv belgijskog Genka u 5. kolu skupine H.

Uoči tog dvoboja Dinamo je drugi na ljestvici sa šest bodova, dva više od trećeg Genka, pobjedom bi osigurali jedno od prva dva mjesta u skupini koja osiguravaju nastavak natjecanja.

- U Dinamu je svaka utakmica pritisak, to nije ništa novo za sve nas. Odigrali smo puno sličnih utakmica, važna je bila i protiv Osijeka i ona u Genku. Moramo biti spremni, želimo pobjedu, s takvim mislima ulazimo u utakmicu. Ozljede su me dosta pokosile ove godine, koliko mogu sutra? Vidjet ćemo, koliko bude trebalo. Genk je bio dobar i opasan u prvoj utakmici, gledali smo video s tog dvoboja, centimetri su im nedostajali da dođu do nekoliko velikih prilika. Baš sam komentirao kako moramo biti bolji nego u Belgiji ako želimo pobjedu, rekao je Arijan Ademi.

Priče oko smjene trenera kapetan je ovako prokomentirao:

- Vidi se to na treningu, možete vidjeti i po utakmicama kolika je želja kod nas, kako momčad igra i ide. Malo nam je nedostajalo sreće, ali stojimo iza trenera i želimo bolje rezultate. Sve se vidi na terenu, tu svi možete vidjeti koliko želimo dobre rezultate, smatra Ademi.

- U Dinamu sam s nekim prekidima dvadesetak godina, naviknut sam na takve tekstove. To je sudbina trenera Dinama, ne radi se o meni već o toj ulozi. Kad sam je prihvatio, prihvatio sam i cijeli folklor koji ide s tim. To me ničim ne dodiruje. Znam da imam potporu momčadi i to je ono što je meni važno. Doći će dan rastanka, ali mislim da neće to biti tako brzo. Treneri se dijele na one koji su dobili otkaz i koji će ga tek dobiti. Radim najbolje što mogu, sudbina trenera je u rezultatu, a veseli me moja momčad. Da ste bili prisutni na nekom od posljednja tri trenera, onda biste uživali kao u nekom filmu. Živim lijep film, rekao je Krznar.