Arijan Ademi: Na terenu se vidi da stojimo iza trenera, u Dinamu je svaka utakmica pritisak

Srijeda, 24. studenog 2021. 18:53 Napisao/la  SC

To je sudbina trenera Dinama, ne radi se o meni već o toj ulozi. Kad sam je prihvatio, prihvatio sam i cijeli folklor koji ide s tim, kaže Damir Krznar

Aarijan Ademi
Aarijan Ademi

Nogometaši Dinama u četvrtak (18.45) igraju ključnu utakmicu za prolazak u 1/16 finala Europske lige, u Maksimiru igraju protiv belgijskog Genka u 5. kolu skupine H.

Uoči tog dvoboja Dinamo je drugi na ljestvici sa šest bodova, dva više od trećeg Genka, pobjedom bi osigurali jedno od prva dva mjesta u skupini koja osiguravaju nastavak natjecanja.

- U Dinamu je svaka utakmica pritisak, to nije ništa novo za sve nas. Odigrali smo puno sličnih utakmica, važna je bila i protiv Osijeka i ona u Genku. Moramo biti spremni, želimo pobjedu, s takvim mislima ulazimo u utakmicu. Ozljede su me dosta pokosile ove godine, koliko mogu sutra? Vidjet ćemo, koliko bude trebalo. Genk je bio dobar i opasan u prvoj utakmici, gledali smo video s tog dvoboja, centimetri su im nedostajali da dođu do nekoliko velikih prilika. Baš sam komentirao kako moramo biti bolji nego u Belgiji ako želimo pobjedu, rekao je Arijan Ademi.

Priče oko smjene trenera kapetan je ovako prokomentirao:

- Vidi se to na treningu, možete vidjeti i po utakmicama kolika je želja kod nas, kako momčad igra i ide. Malo nam je nedostajalo sreće, ali stojimo iza trenera i želimo bolje rezultate. Sve se vidi na terenu, tu svi možete vidjeti koliko želimo dobre rezultate, smatra Ademi.

- U Dinamu sam s nekim prekidima dvadesetak godina, naviknut sam na takve tekstove. To je sudbina trenera Dinama, ne radi se o meni već o toj ulozi. Kad sam je prihvatio, prihvatio sam i cijeli folklor koji ide s tim. To me ničim ne dodiruje. Znam da imam potporu momčadi i to je ono što je meni važno. Doći će dan rastanka, ali mislim da neće to biti tako brzo. Treneri se dijele na one koji su dobili otkaz i koji će ga tek dobiti. Radim najbolje što mogu, sudbina trenera je u rezultatu, a veseli me moja momčad. Da ste bili prisutni na nekom od posljednja tri trenera, onda biste uživali kao u nekom filmu. Živim lijep film, rekao je Krznar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.