Mario Gavranović: Ovo mi je četvrti osvojeni kup u četvrtom klubu, to je fantastičan osjećaj

Srijeda, 23. svibnja 2018. 22:10 Napisao/la  SC
Mario Gavranović
Mario Gavranović

 Mario Gavranović bio je jedini strijelac u finalu Kupa, švicarski reprezentativac osvojio je četiri kupa s četiri kluba: s Zürichom, Schalkeom, Rijekom i Dinamom.

-  Ovo mi je četvrti osvojeni kup u četvtom klubu, to je fantastičan osjećaj. Jako sam sretan, osvojili smo dvostruku krunu što nam je bio cilj ove sezone. Sada smo ostvarili ciljeve, pa s puno samopouzdanja idem u kamp reprezentacije, a vjerujem da ću biti na popisu 23 putnika za Svjetsko prvenstvo. Ove sezone nismo bili dobri u nekim fazama, znamo da nismo igrali dobro, ali kada se na kraju pogleda rezultat, nitko nam ništa ne može reći. Osvojili smo duplu krunu, no bit će tu posla na ljeto. Moramo na pripremama poboljšati igru, fizičku spremu i biti puno bolji kako bismo ušli u Europu. To nam je glavni cilj, rekao je Gavranović.

Bivši napadač Rijeke dobro se snašao u Dinamu:

- Jako sam sretan ovdje, a iskreno vjerujem kako ćemo i sljedeće sezone u Maksimiru imati puno lijepih trenutaka. To je naš cilj, ali trebamo manje pričati, a više raditi. Samo kvalitetnijom igrom možemo do uspjeha u Europi, samo tako funkcionirati na europskoj sceni. Zadovoljan sam ovime što smo do sada odradili s novim trenerom, ali moram reći da zasluge za ovaj trofej idu i bivšim trenerima Cvitanoviću i Jurčeviću. Nadam se da će novi trener dulje biti s nama, tako da možemo napraviti velike stvari, završio je Gavranović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.