Marijo Strahonja kaže da je Man. City trebao dobiti crveni karton i čak tri penala

Srijeda, 02. listopada 2019. 21:05 Napisao/la  SC
Ovo je trebalo završiti crvenim kartonom
Ovo je trebalo završiti crvenim kartonom

 

Marijo Strahonja pronašao je tri sporne situacije tijekom utakmice Manchester Cityja i Dinama (2:0).

Evo njegovih zapažanja:

- To je opasan faul, a igrač uopće ne ide na loptu. I ozlijedio je suparnika. Svi elementi za crveni karton su tu, kazao je za udarac u Olomovu glavu.

- Kad je u 22. minuti Mendy ubacio, Theophile je igrao rukom, koja nije bila u prirodnom položaju. Tu čak ne krivim suca, jer on to nije mogao vidjeti, nego VAR sobu kako nisu analizirali situaciju. A Stojanovićev start na Davidu Silvi u 42. minuti nije bio intenzitet za penal u Ligi prvaka!

- U 81. minuti Stojanović je trebao opreznije startati na Gündogana. Sucu nitko ne bi mogao zamjeriti da je dosudio penal.

- U 82. Perić je nagazio Aguera, to je bio čisti penal! Bio je to prekršaj, ali pretpostavljam da je Perić previše naglasio faul i obmanuo suca.

Rezime: Manchester City trebao je dobiti crveni karton i tri penala!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.