Kruno Jurčić: Prema onome koliko je uloženo ne može se pričati da imamo mega-momčad

Ponedjeljak, 10. lipnja 2013. 19:53 Napisao/la  SC

Ja ću se nositi s time, ali puno je tu problema. Imena koja smo doveli imali su određenih problema u prošlosti i treba im vrijeme da se vrate, kaže trener Dinama Kruno Jurčić

Nogometaši Dinama počeli su pripreme za sezonu kojoj se ciljevi znaju: ulazak u skupinu Lige prvaka i osvajanje 9. uzastopne titule prvaka. Ove sezone dovedeno je više pojačanje nego zadnjih pet sezona, što je obaveza više za trenera Krunu Jučića:

- Ja ću se nositi s time, ali puno je tu problema. Imena koja smo doveli imali su određenih problema u prošlosti i treba im vrijeme da se vrate, a i taj mentalni umor kod igrača koji su nastavili s reprezentacijom. Pa adaptacija... Uostalom, po količini uloženog se ne može pričati o mega-momčadi i mislim da to nije potrebno u ovom trenutku, kaže Kruno Jurčić.

 

Od svih prinova Jurčić posebno ističe El Sudanija.

- Taj mi je najviše legao. Sve momčadi koje su bile u završnici eurokupova imaju istaknute individualce na bočnim pozicijima

Istaknuo je Jurčić što želi iduće sezone:

- Neke smo ciljeve dosegli, a uvijek je teško ponavljati. S ovom momčadi želim iskorak. Možemo li? Dat ću sve od sebe, igrat ćemo dobar nogomet ove sezone, kaže  Jurčić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.