Iyayija Atiemwena za fizičko zlostavljanje optužila Osječanka s kojom živi

Petak, 08. ožujka 2019. 20:13 Napisao/la  SC
Iyayi Atiemwen
Iyayi Atiemwen

Iva Bošnjak iznijela je teške optužbe na račun Dinamovog nogometaša Iyayija Atiemwena.

Osječanka koja živi s Atiemwenom, optužila je igrača Dinama za fizičko zlostavljanje u stanu nakon utakmice protiv Benfice.

- Noćas oko 23 sata fizički sam napadnuta od strane doticnog gospodina, Iyayi Believe Atiemwen. Zadobila sam par fizičkih ozljeda, policija je zabilježila ovaj slučaj. Gospodin je nakon dolaska policije rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu sreću (nesreću) imam vidljivih ozljeda na svome tijelu, i ovim putem se javno obraćam dotičnom gospodinu, a i upozoravam sve cure, djevojke, da se paze jer ovo je za mene bila jedna velika životna škola koju ću pamtiti do kraja života! I opet, javno se obraćam dotičnom Iyayi Believe Atiemwen, koji mi je nanio ozljede glave i uz to sve i pokušaj gušenja... S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati na kraj takvim likovima, koji misle da su netko i nešto!, objavila je Bošnjakova na društvenim mrežama

Iyayi Atiemwen regirao je svojim priopćenjem:

- Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objave dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku, i znam se ophoditi prema ženama, objavio je Atiemnwen na Instagramu.

Priopćenjem se oglasio Dinamo:

- Temeljem medijskih napisa o navodnom fizičkom zlostavljanju u koje je uključen naš igrač Iyayi Atiemwen, želimo naglasiti kako GNK Dinamo najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja. Što se konkretnog slučaja tiče, GNK Dinamo prati situaciju i reagirat ćemo sukladno odlukama tijela nadležnih za utvrđivanje činjenica, stoji u priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.