Grčki mediji objavili šokantne detalje ubojstva, majka ubijenog mladića doživjela srčani udar

Utorak, 08. kolovoza 2023. 13:59 Napisao/la  SC

Ubojstvo je bilo posebno okrutno budući da su napadači palicama i nogama udarali beživotno tijelo mladića

Grčki mediji objavili šokantne detalje ubojstva, majka ubijenog mladića doživjela srčani udar
Foto: www.gazzetta.gr

Grčki mediji objavili su identitet ubijenog navijača AEK-a, u sukobu s tzv. navijačima Dinama život je izgubio 29-godišnji Michalis.

Prema istom izvoru, Michalis je nekoliko puta izboden, života ga je stajala ubodna rana u ruku, iskrvario je zbog presječene arterije.

Grčka Gazzetta navodi da je ubojstvo bilo posebno okrutno budući da su napadači palicama i nogama udarali beživotno tijelo mladića.

Majka ubijenog mladića završila je na intezivnoj njezi zbog srčanog udara!

Nesretnoj ženi iz bolnice su prvo javili da je njezin sin hospitaliziran, kada je stigla u bolnicu, rekli su joj istinu što njezino srce nije izdržalo.

Među teško ozlijeđenim navijačima je i jedan 17-godišnjak koji se bori za život nakon što je kamenom udaren u glavu.

Do sukoba je došlo ispred stadiona AEK-a, gdje se dan uoči odgođene utakmice pojavilo stotinjak tzv. navijača Dinama iako je UEFA zabranila gostujućim navijačima ulaz na stadion.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.