FATOS BEQIRAJ OBJAŠNJAVA

Treba mi više vremena da dođem u formu

Ponedjeljak, 28. siječnja 2013. 15:25 Napisao/la  ZG

- Dobar je znak što sam napokon, nakon troje zimskih priprema, prvi put zabio, kaže napadač Dinama

Smračilo bi mu se svaki put kad bi se sa zimskih priprema vraćao u Zagreb. Ne bi zabio nijedan pogodak, javnost i mediji sjeli bi mu za vrat i mahali statistikom pred očima. Sad je drukčije:

- Napokon sam zabio, odahnuo je Dinamov napadač Fatos Beqiraj.

I to kako je zabio. U nedavnom je okrššaju protiv ukrajinskoga Metalurga iz Donjecka sjajno iskoristio Čopovu asistenciju i efektnim lobom prebacio izbezumljenoga vratara.

- Pripreme su bile jako dobre, a i svi smo bili motivirani, igrali smo protiv ozbiljnih suparnika, u tri, četiri utakmice igrali smo jako dobro. Ma, ovo su mi najbolje pripreme otkako sam u Dinamu! Dobar je znak što san napokon, nakon troje zimskih priprema, prvi put zabio! Nadam se da ću tako i nastaviti. Nikad me nije išlo na pripremama. Puno se pričalo da mi treba malo više vremena da dođem u formu, ali kad dođem, držim je malo dulje, naglasio je Beqiraj.

Koliko će se još držati u Dinamu? I ove je zime (bio) blizu odlasku.

- Nimalo nisam razočaran što sam ostao, imam ugovor s Dinamom još 2,5 godine. Zadovoljan sam.

Je li zadovoljan promjenom sustava igre? Koliko je novih 4-1-4-1 drukčije od dosadašnjega stila igre?

- Nije to prevelika promjena. I prije smo igrali sličnim sustavom iako s dvojicom zadnjih veznih. No,. Jedan se od njih češće primicao naprijed pa je to dosta slično. Možda je plus što iza imamo dvojicu dobrih igrača koji napadačima mogu dijeliti upotrebljive dubinske lopte.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.