Europska liga: Nenad Bjelica smatra je Fenerbahče bolji od Young Boysa

Ponedjeljak, 17. rujna 2018. 17:47 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Nenad Bjelica uživo je vidio mogućnosti momčadi Fenerbahčea na gostovanju u utakmici protiv Konyaspora, turska momčad prvi je protivnik Dinama u Europskoj ligi:

- Vidio sam jako dobru momčad s puno kvalitetnih individualaca. Iako je Konyaspor imao dvije-tri dobre situacije, mislim kako je pobjeda Fenerbahčea potpuno zaslužena Vidio sam jaku i kvalitetnu ofenzivnu liniju s Ayewom i Slimanijem. U sredini je zaigrao Jailson kojem je to bio prvi nastup, u obrani je Škrtel, izuzetno iskusan igrač. Riječ o ozbiljnoj momčadi s jednako takvim igračima. Neko moje mišljenje je kako su razina više od Young Boysa, ali to nas nipošto ne ostavlja bez šansi. Možemo im parirati mladošću i energijom, pogotovo pred našom publikom za koju vjerujem da će opet stvoriti dobru atmosferu, kaže Bjelica.

Fenerbahče nakon 5. kola ima 6 bodova, protiv Konyaspora ostvario je prvu pobjedu na gostovanju.

Turski klub (90 mil. eura) ima otprilike dvostruko skuplju momčad od Dinama, trener je Nizozemac Phillip Cocu, nekada poznati igrač Barcelone i PSV-a, koji je 101 puta igra za nizozemsku rprezentaciju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.