DOMINACIJA DINAMA Ante Čačić na četiri utakmice do rekorda po broju utakmica bez poraza

Nedjelja, 26. kolovoza 2012. 14:16 Napisao/la  Z. G.

Čačić je blizu da dostigne rekord Branka Ivankovića, bivši maksimirski trener nije upisao poraz u čak 34 uzastopne utakmice, a niz je trajao od 8. studenoga 2006. do 29. kolovoza 2007.

Još samo četiri utakmice dijele Antu Čačića od statusa Dinamova rekordera. Poveže li još četiri nastupa bez poraza, dostići će povijesni rekord Branka Ivankovića. Bivši maksimirski trener nije upisao poraz u čak 34 uzastopne utakmice, a niz je trajao od 8. studenoga 2006. do 29. kolovoza 2007. godine kad ga je zaustavio Werder u Bremenu, i to u utakmici u kojoj je Dinamo vodio s 1:0 i uz sjajnu izvedbu bio nadomak pobjedi.

Ivanković je u ta 34 nastupa, od čega 24 u HNL-u, 6 u Kupu i 4 u Europi,  upisao 31 pobjedu i 3 remija. Niz je krenuo njegovom premijerom na Dinamovoj klupi, pobjedom protiv Pule u Maksimiru s 5:1. Samo četiri dana ranije njegov je prethodnik Josip Kuže pokleknuo na Šubićevcu gdje je Šibenik slavio s 2:1.

Čačićev niz također traje od trenutka njegove inauguracije, dakle od prvoga dvoboja proljetne polusezone, kad je u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa protiv Istre u Puli odigrao 1:1. U 30 službenih utakmica, pri čemu 19 u HNL-u, 6 u Kupu i 5 u Europi, Čačić je upisao 21 pobjedu i 9 remija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.