DINAMOVO PROLJEĆE Nenad Bjelica korektno zahvalio Zdravku Mamiću koji ga je doveo u Dinamo

Petak, 09. studenog 2018. 09:48 Napisao/la  SC

Ovo je vrhunski klub, vjerujem da ću sa svojim stožerom napraviti još jači Dinamo, najavljuje trener Dinama nakon što je ostvaren plasman u završnicu Europske lige

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Nakon što je Dinamo ostvario plasman u završnicu Europske lige, Nenad Bjelica korektno je zahvalio Zdravku Mamiću koji ga je doveo u Dinamo.

- Jako sam ponosan što sam s ovim dečkima i svim ljudima u klubu postigao ovaj rezultat. Znate me, znate da se nećemo na ovome zaustaviti. Ova momčad može jako puno, vjerujem u nju, vjerujem da uz ovakve navijače možemo jako daleko. Osnovni cilj nam je sada je biti prvi u grupi, imamo sve u svojim rukama i vjerujem kako ćemo to ostvariti. Zahvalio bih se svim ljudima koji su vjerovali u mene, ja ću do kraja davati svoj maksimum za ovu momčad i ovaj klub, rekao je Bjelica.

Dinamo je rutinski pobijedio Trnavu:

- Možda smo u prvih pet minuta bili nervozni, možda je i ta važnost utakmice djelovala na sve nas. Imali smo jako puno nšansi, mogli smo voditi i uvjerljivije, bilo je prilike, ali i malo nervoze nakon njihovog gola. Ipak, nismo im dali niti malo šanse da nas ugroze. Uvjeren sam da mi možemo još jako puno, pa vidjeli ste kako u 94. minuti ovi momci napadaju suparnika. Nije to bilo samo danas, tako igramo uvijek, ali tako to rade velike momčadi. Mi imamo potencijal, a ako nastavimo biti skromni možemo jako daleko. Možda nismo svjesni ovog uspjeha, ja sada sigurno nisam, ali za koji dan će nam svima sve biti puno jasnije. Moram čestitati cijeloj momčadi, unatoč pritisku proljeća u Europi, igrali smo neopterećeno, uživali na terenu. Ja od njih ne tražim pobjede, samo da daju svoj maksimum, a oni su to danas dali. Čestitam svima na tome, kaže Bjelica.

- Koga god ja stavio na travnjak, ja ne mogu pogriješiti. Evo, danas nisu igrali neki koji su za nas bili od izuzetne važnosti u dosadašnjem dijelu sezone, ali i dalje idemo korak po korak. Sada želimo pobijediti Fenerbahče u Istanbulu, a onda želimo još jednu pravu nogometnu feštu s Anderlechtom. I onda ćemo vidjeti tko će nas zapasti dalje. Imamo širok i kvalitetan kadar, ja ne mogu obećavati pobjede. Samo da ćemo se uvijek maksimalno zalagati i u svakom trenutku davati sve od sebe. Nismo prezimili u Europi 48 godina, ovo je velik rezultat. Ovaj uspjeh poklanjamo i svim ljudima koji su u tom razdoblju pokušavali s Dinamom prezimiti u Europi. Ja sam ovdje stigao u svibnju, ali ova se momčad stvarala godinama. Ovo je vrhunski klub, vjerujem da ću sa svojim stožerom napraviti još jači Dinamo, najavljuje Bjelica kojega nisu poremetili hvalospjevi:

- Još ću dobiti i mural, kada su mi ga na drugom mjestu maknuli. Ma to je život trenera i sportaša, ne razmišljam o tome, samo o sljedećim suparnicima. Rekao sam, ja volim pobjeđivati, ponosan sam što mi je Dinamo dao priliku za dokazivanje i pobjeđivanje, a neka neki drugi ljudi procjene jesam li jedan od boljih trenera Dinama ili ne. Samo znam, i dalje ću davati svoj maksimum, mene zanima samo uspjeh Dinama, zaključuje Bjelica.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.