Dinamo u utorak ima prvu priliku osigurati devetu titulu prvaka

Ponedjeljak, 21. travnja 2014. 15:49 Napisao/la  SC

Biti prvak svoje države je nešto najbolje što sportaš može doživjeti, kaže Zoran Mamić

Zoran Mamić pojavio se pred novinarima na uskršnji ponedjeljak budući da u utorak Dinamo igra (17) utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca. Nakon poraza Rijeke u Osijeku, Dinamu je u utorak dovoljan jedan bod da bi potvrdio novu titulu prvaka.

- Biti prvak svoje države je nešto najbolje što sportaš može doživjeti. To se jedino tako treba gledati... Nažalost, to je kod nas na marginama iako deveti put zaredom biti prvak svoje države nije malo ostvarenje. Čime god se bavili! Iako smo svjesni dobre forme Dragovoljca isto tako znamo i našu snagu pa ćemo od prve sekunde pokušati utakmicu usmjeriti u željenom smjeru i ostvariti pobjedu. Znam da će oni dati sve od sebe za što bolji rezultat, protiv nas uvijek svi posebno motivirani, a dodatno su motivirani kada se bore za ostanak, kaže Mamić.

Zoran Mamić osvojio je titule prvaka kao igrač i sportski direktor, uskoro će titulu osvojiti i kao trener Dinama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.