MARIO GAVRANOVIĆ

Ovaj mi je trofej posebno drag

Nedjelja, 13. svibnja 2018. 22:57 Napisao/la  SC

Osvojen je u dresu kojeg najviše volim

Slavlje u svlačionici nakon treninga
Slavlje u svlačionici nakon treninga

Dinamo je popstao prvak prije utakmice 35. kola protiv Rudeša, koja se igra u ponedjeljak.

Da su postali prvaci, igrači Dinama saznali su na treningu pred utakmicu.

Hajduk i Rijeka nisu uspjeli u nedjeljnim utakmicama 35. kola, slavlje moglo početi:

- Osvojio sam nekoliko trofeja u karijeri, ali ovaj mi je posebno drag jer je došao u dresu koji najviše volim! Čestitke svima, i Mariju Cvitanoviću koji je bio s nama dobar dio sezone i ima velike zasluge. Ali još nije sve gotovo, idemo odraditi kako treba ove utakmice do kraja pa protiv Hajduka uzeti kup. To bi bio najbolji kraj sezone, rekao je za goal.hr Mario Gavranović koji je prošle sezone bio prvak u dresu Rijeke.

- Očekivali smo da ćemo postati prvaci nakon Lokomotive. Nismo uspjeli, sada su nam se poklopili rezultati i drago mi je zbog igrača, kluba, svih ljudi od stožera, uprave, svih koji su doprinijeli tituli, pa i mog prethodnika Marija Cvitanovića koji ima ogromne zasluge. Napravili smo što nam je bio zadatak, imperativ, a sad želimo popraviti dojam i u dobrom raspoloženju, šampionskom, dočekati finale kupa, kaže trener Nikola Jurčević.

 - Ovo je bila teška sezona, ali završila je onako kako smo se svi nadali. Čestitam suigračima, stručnom stožeru, kao i onom prethodnom Marija Cvitanovića. Trebamo odraditi profesionalno preostale utakmice pa se pripremiti za finale kupa i vratiti u Maksimir dvostruku krunu, kazao je Arijan Ademi, kapetan Dinama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.