DINAMO PRVAK Nenad Bjelica: Stvaramo Dinamo kojemu je cilj ulazak u Ligu prvaka

Petak, 19. travnja 2019. 21:58 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Nenad Bjelica postao je trener koji je na klupi Dinama osvojio 20. titulu prvaka u HNL-u i 30. titulu u klupskoj povijesti.

- Čestitam igračima i svima u Dinamu koji su stvarali ovu momčad. Našim navijačima, ljudima koji vole Dinamo, kao i igračima koji više nisu s nama. Svima velike čestitke, isto tako i medijima koji nas prate cijelo vrijeme i podržavaju u mnogo čemu. Mislim da smo postali prvaci kao što zaslužujemo, suvereno i s pobjedom, ne čekajući da konkurent kiksa. Uspjeli smo pobijediti dobro organiziranog i dosta agresivnog protivnika, time su ova pobjeda i titula još vredniji. Igračima nije lako jer dosta rotiramo...

Može li Dinamo napraviti novi iskorak u Europi?

- Ovosezonski iskorak bio je značajan, ali na tome se ne želimo zaustavljati. Prvo treba sezonu završiti na način koji nam priliči, a potom napraviti još jači Dinamo koji će za cilj imati ulazak u Ligu prvaka. Imamo snage, znanja, kvalitetu i klub za kojeg je velika čast raditi.

Treba reći da posebnog slavlja nije bilo:

- U utorak je važna utakmica protiv Osijeka u Kupu, potom i u prvenstvu, tek nakon toga možemo o tome razmišljati, rekao je Bjelica

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.