Dinamo predstavio petog Portugalca, Wilson stigao na posudbu iz Sportinga

Srijeda, 23. srpnja 2014. 21:33 Napisao/la  SC

Poželio sam novo iskustvo, a nakon razgovora s čelnim ljudima kluba bilo mi je jasno da me ovdje žele, kaže Wilson

Wilson Bruno Naval Costa Eduardo ili skraćeno Wilson novo je pojačanje Dinama.  Wilson je stigao na posudbu iz Sportinga, riječ je o polivalentnom napadaču koji će zauzeti mjesto ozlijeđenog Fernandesa.  


- Poželio sam novo iskustvo, a nakon razgovora s čelnim ljudima kluba bilo mi je jasno da me ovdje žele. To mi je jako bitno i zato sam odlučio doći u Dinamo. Znam da klub ima visoke ambicije i da je želja igrati u Ligi prvaka tako da bih volio da se kvalificiramo u grupu tog natjecanja. Isto tako znam da je Dinamo već devet godina zaredom prvak Hrvatske, a ja nikada nisam osvojio prvenstvo tako da se veselim i tome.

Wilson je peti Dinamov Portugalac:

- Pinta znam 12, 13 godina, zaista jako dugo. Znam i Gonçala, a naravno da znam Eduarda i Machada koji su reprezentativci. Bilo mi je bitno da su mi oni svi rekli da je ovdje odlično i to je samo bila konačna potvrda kako je Dinamo pravi klub za mene.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.