NENAD BJELICA Ne vodim računa o Hajdukovoj formi, Marko Pjaca nam je interesantan

Četvrtak, 21. studenog 2019. 21:43 Napisao/la  SC

Ja sam bez Dinama nula. To je veliko priznanje hrvatskom nogometu i samom klubu, kaže Bjelica o svom gostovanju u Barceloni

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Dinamo u petak (18) igra protiv Hajduka na Maksimiru, četiri dana kasnije Dinamo u Milanu igra protiv Atalante

Trener Dinama Nenad Bjelica kaže da neće kalkulirati protiv Hajduka zbog Atalante:

- Iskreno, teško nam je pao taj poraz od Hajduka u prvom derbiju ove sezone. Jedva čekamo utakmicu i radujemo se. Vjerujem da ćemo pokazati da smo najbolja momčad u Hrvatskoj i da ćemo ponoviti izdanje iz Rijeke. Neki igrači su se oporavili u odnosu na prvu utakmicu protiv Hajduka. Kulenović, Lešković i Andrić su ozlijeđeni, a za ovu utakmicu ne konkurira ni Arijan Ademi. Vidjet ćemo što će biti s Gojakom i Gavranovićem. Ne igramo u najboljem terminu za navijače, ali taj termin je izabran isključivo zbog utakmice u utorak i normalno je bilo da igramo u petak. Koliko god dođe navijača, očekujemo njihovu glasnu podršku. Hajduk je drugi na tablici, u ovome prvenstvu su nam najveći protivnik. Odigrali su stvarno nekoliko dobrih utakmica, ali mi obraćamo samo pažnju na sebe. Želimo pobijediti i napraviti još veću razliku na tablici. Svi moji igrači žele igrati, žele biti na terenu i očekujem dobru utakmicu moje momčadi. Ne vodim računa o Hajdukovoj formi, neka se oni bave s tim, kazao je Bjelica.

Kuloarski se priča da se Marko Pjaca vraća u Dinamu:

- Pjaca nam je interesantan, razgovaramo o tome, vjerujemo da bi ga uspjeli vratiti na nivo na kojemu je bio u Dinamu. Zadnje dvije, tri godine je imao puno pehova s ozljedama. No, daleko je to još od realizacije.

Bjelica je u Barceloni održao predavanje:

- Ja sam bez Dinama nula. Da nije svih mojih pomoćnika, suradnika i ljudi u klubu, ne bi bilo ni Nenada Bjelice. To je veliko priznanje hrvatskom nogometu i samom klubu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.