BRUNO PETKOVIĆ Vidjet ćete u srijedu drugog Petkovića od onoga u Italiji

Srijeda, 18. rujna 2019. 00:22 Napisao/la  SC
Bruno Petković (Dinamo)
Bruno Petković (Dinamo)

Bruno Petković ima dodatnog motiva u utakmici protiv Atalanta, napadač Dinama i hrvatski reprezentativac nije se uspio dokazati u talijanskom nogometu:

- Kada vam i trener i stožer i cijeli klub daju uvjete za rad i za pokazivanje svoga punoga potencijala, onda to i možete napraviti. Ne želim ulaziti u to zašto to u Italiji nisam mogao napraviti, ali nisu ovo ni alibiji za dio moje prošlosti. Vidjet ćete u srijedu drugog Petkovića od onoga u Italiji, rekao je Petković talijanskim novinarima.

Petković se šest godina pokušavao namenuti u Italiji, otkada je kao 18-godišnjak iz Hrvatskog dragovoljca otišao u Cataniju.

Osim u Cataniji pokušao se afirmirati u Vareseu, Reggiani, Trapaniju, Virtus Entelli, Veroni i Bologni iz koje je došao u Dinamo.

Ostalo je poznato i talijanskim novinarima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.